معاونت دانشگاه در امور سما لاهیجان و سیاهکل به منظور ایجاد روحیه نشاط و سرزندگی در بین کارکنان این مجموعه آموزشی فرهنگی و همچنین ترویج ورزش همگانی اقدام به برگزاری همایش پیاده روی ویژه کارکنان و اساتید سما لاهیجان و سیاهکل نمود. در این همایش ورزشی کارکنان و اساتید این مرکز پس از طی مسیر تعیین شده بر مزار شهدای گمنام حضور یافتند و با قرائت فاتحه یاد و نام شهدای عزیز را گرامی داشتند.
لازم به ذکر است که کارکنان این مجموعه علاوه بر پیاده روی به صورت نمادین اقدام به جمع آوری زباله های این منطقه نیز نمودند.
فلاح راد معاون دانشگاه در امور سما لاهیجان و سیاهکل در حاشیه این کار فرهنگی و در جمع کارکنان و اساتید در سخنانی داشتن محیط زیست سالم و برخورداری از فضایی پاک برای زندگی را حق همه دانست و خاطرنشان کرد: باید کاری کنیم که فرهنگ جمع آوری زباله و تفکیک آن در بین مردم ما نهادینه شود چرا که با این کار سلامتی را برای خودمان به ارمغان خواهیم آورد.