قابل توجه اساتید محترم و دانشجویان گرامی

به استحضار می رساند، دانشكده سما سياهكل در نظر دارد، با توجه به اهمیت سلامت و ایمنی خانواده بزرگ دانشگاه در استان گیلان و با توجه به توصیه های وزارت  بهداشت درمان و آموزش پزشکی مبنی بر کاهش تردد فیزیکی شهروندان محترم به اماکن عمومی و جلوگیری از شیوع بیماری و با عنایت به رهنمودهای ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی جهت خدمت رسانی بدون وقفه به مردم عزیز در تداوم روند خدمات آموزشی، آموزش مجازی با همت اساتید محترم دانشگاه در نیمسال تحصیلی جاری  به صورت از راه دور و موثر را راه اندازي نمايد.
بدین منظور از روز سه شنبه 98/12/20 هر یک از اساتید محترم و دانشجویان گرامی مطابق برنامه ثبت نام و ابلاغ مربوطه با دریافت پیامکی از واحد الکترونیک مبنی بر نام کاربر و رمز عبور،  با راهنمایی مسئولین فناوری اطلاعات و حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان به ادامه فعالیت آموزشی در رشته تحصیلی خود ادامه خواهند داد.

لذا خواهشمند است، قبل از هر گونه تماس با واحدهاي دانشكده سما سياهكل، در ابتدا نسبت به مطالعه فايلهاي آموزشي و مشاهده فيلمهاي مربوطه، جهت آموزش كار با سامانه اقدام نماييد.
جهت دريافت فايلهاي آموزشي به آدرس زير مراجعه فرماييد:

در صورت تشكيل كلاسها، نام كاربري و رمز عبور براي استاد و دانشجو ارسال خواهد شد.