سامانه آموزشیار برای دسترسی شما دانشجویان به اطلاعات آموزشی ثبت شده در سیستم متمرکز دانشگاه آزاد اسلامی طراحی گردیده و تحت وب میباشد.
آدرس سامانه آموزشیار:

است که برای ورود به پروفایل خود به شرح زیر اقدام نمایید:
الف) اگر دانشجوی ورودی قبل از ترم اول 99 هستید، نام کاربری و رمز عبور شما همان شماره دانشجویی شماست که به ابتدای آن کد دانشکده سما لاهیجان یعنی 331 اضافه گردیده است.
ب)اگر دانشجوی ورودی ترم اول 99  و بعد از آن هستید، از شماره دانشجویی که واحد آموزش دانشکده به شما تحویل داده جهت نام کاربری و رمز عبور استفاده کنید.

راهنمای پرداخت الکترونیکی اقساط
بنا به دستور سازمان مرکزی بدهی شهریه دانشجویان در نیمسال 991  در 3 قسط، تقسیط شده است.
⚡سررسید اقساط تاریخ های 15 آذر ماه ، 15 دی ماه و 15 بهمن ماه می باشد .
دانشجویان به منظور پرداخت شهریه خود میتوانند از مسیر زیر اقدام به پرداخت اقساط خود کنند :

1. منوی صندوق رفاه دانشجویی زیر منوی درخواست پیگیری تسهیلات را انتخاب میکنند .
2.بر روی (...) مشاهده دفترچه اقساط و پرداخت قسط کلیک کرده و اقساط خود را مشاهده میکنند در این قسمت در صورت دلخواه میتوانند کل شهریه خود را پرداخت نمایند و یا اینکه در موعد سر رسید اقساط خود را پرداخت نمایند .