دفتر پژوهش آموزشکده فنی و حرفه ای سما لاهیجان به منظور درگیر نمودن دانشجویان این مرکز آموزشی فرهنگی با کارهای عملی و به مرحله اجرا درآوردن آموخته هایشان و همچنین با هدف نهادینه نمودن سیاست های مهارت محوری و آشنایی عملی دانشجویان با دانسته های تئوری شان اقدام به برگزاری دومین دوره مسابقه عیب یابی خودرو با محوریت «خودروهای خاموش» نمود. این مسابقه علمی با حضور دانشجویان این مرکز به ویژه دانشجویان رشته مکانیک خودرو و در غالب تیم های دو نفره برگزار گردید.

لازم به ذکر است که در حاشیه برگزاری این مسابقه برای بالا بردن اطلاعات علمی دانشجویان در خصوص تکنولوژی های به روز در صنعت خودرو، تکنولوژی های پیشرفته و به کار برده شده در خودروی Audi TT S بررسی و تشریح گردید، همچنین دانشجویان تست درایو با این خودرو را نیز انجام دادند.