حسن شاهنظری و سعید مولایی از دانشجویان سما لاهیجان موفق به کسب رتبه قهرمانی در رشته های کاراته و کشتی کشوری شدند و پرچم سما را در سطح کشور به اهتزاز در آوردند.

گفتنی است که شاهنظری در رشته کاراته کشوری به سبک «شیتوریو کن چی کان» و سعید مولایی در مسابقات کشتی دانشجویان کشور عناوین قهرمانی این دوره از مسابقات را از آن خود کردند.

دکتر افشار ضیاظریفی معاون آموزش های عمومی و مهارتی (سما) لاهیجان و سیاهکل ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند به شاهنظری و مولایی، سما را مرکزی دانست که افتخارات زیادی برای شهرستان لاهیجان در همه زمینه ها اعم از ورزشی، علمی، فرهنگی و ... کسب نموده است.

ضیاظریفی با بیان اینکه تمام تلاش مان این است که علاوه بر تقویت بعد آموزشی و فرهنگی دانش آموزان و دانشجویان مان به مسائل فوق برنامه آنان نیز به صورت ویژه بپردازیم از موفقیت دانشجویان و دانش آموزان این مرکز در زمینه های مختلف ابراز خرسندی نمود و آروزی امیدواری کرد که پرچم پرافتخار سما لاهیجان و سیاهکل همیشه در سطح کشور به اهتزاز در آید.