پنجمین جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به صورت آنلاین،  در دو بخش دانشجویی و دانش آموزی  و در دو حوزه جشنواره و وبینار نانو تکنولوژی و علوم جدید در آذر ماه سال جاری برگزار می گردد.
نانو شیمی، نانو فیزیک، نانو فوتونیک، نانو بیوتکنولوژی، نانو الکترونیک، نانو فناوری شیمی، نانو مواد، نانو سیال، نانو فناوری و عمران و سایر کاربرد های نانو از محورهای بخش دانشجویی  این جشنواره است. مسابقات بخش دانش آموزی  نیز شامل ارائه محصول و پیش محصول نانویی می باشد.
دانشجویان و دانش آموزان برای  شرکت در این جشنواره می توانند با مراجعه به سایت جشنواره نسبت به ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر اقدام کنند.گفتنی است پس از ثبت نام، می بایست طرح خود را در قالب پاورپوینت ارائه شده در زیر، آماده سازی و به آدرس الکترونیک inrc.iaut.ac@gmail.com  ارسال نمایند. شرکت کنندگان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن 09932569464 ( دبیرخانه جشنواره) تماس حاصل فرمایند.  مهلت ثبت نام در این جشنواره تا تاریخ30 آبان ماه 99 می باشد.

برای ورود به سایت جشنواره کلیک کنید
برای دریافت قالب پاورپورینت شرکت در جشنواره کلیک نمایید.